-
Jelita naturalne wieprzowe | 310601








Symbol:
918915
28.44
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 17 |
Dostępność |
|
Zamówienie telefoniczne: 668319942
Zostaw telefon |
- Idealne do domowych wędlin - naturalne jelita wieprzowe nadają się do spożycia i stanowią podstawowy składnik wykorzystywany przy domowej produkcji kiełbas.
- Wysoka jakość i bezpieczeństwo - naturalne jelita wieprzowe to wysoka jakość pozwalająca Ci na samodzielne wytwarzanie kiełbas i unikanie niezdrowych dodatków oraz konserwantów!
- Prostota użycia - przed użyciem jelita należy moczyć ok. 3 h w wodzie o temperaturze 30°C, a następnie przepłukać ich środek letnią wodą. Po tym zabiegu produkt nadaje się już do nadziewania farszem.
- Uniwersalne - jelita mają zastosowanie do każdego rodzaju kiełbasy oraz różnych sposobów obróbki; cienkich kiełbas parzonych, wędzonych, grillowanych, suszonych i dojrzewających.
- Aż 15 metrów w opakowaniu - kupując nasz produkt, otrzymujesz, aż 15 m naturalnych jelit wieprzowych (w odcinkach), co wystarczy na ok. 9 kg farszu mięsnego!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.